Vellykka seminar 6. og 7. februar 2010

korpsseminar 2010Vi er i gang. Det ser ut til å bli eit fint år i 2010. Skal vi døme etter siste helegseminaret så er utsiktene gode.

Det var strålande vintervær og god steming både inne og ute. Lørdagen var ein effektiv øvingsdag med innlagt ispause på Bayeren og enkel servering i ”søndre sving”. Ispausa gjorde tydleg nytte for seg for innendørsaktiviteten var imponerande og godt høyrbar. Det var ein fryd å merke aktiviteten i 3-4 nyoppussa rom som vi fekk bruke .

Våre aspirantar spela for full musikk, både solo og i samspel. Den ”nye generasjon” er med for fullt, og takk for det. Ved avslutninga på søndag fekk vi resultatet av intens jobbing av musikkantar, innstruktørar og dirigent. Flott musikk – både med og utan noter, men ingen unoter. Veldig bra. Vi ser fram mot ein fin vår-, sommar- og haustsesong.

Det blir litt kaotisk framover til byggarbeidet er avslutta. Vi har heldigvis fått øvingslokaler framover og håpar alle finn fram i byggekaoset.

Vårt neste store prosjekt er loppemarkedet. Det blir ei stor utfordring for alle i den byggeaktiviteten som pågår. Loppemarkedet er i trygge hender, komiteen er full av arbeidslyst og idear.

Det vil bli sendt ut informasjon om loppemarkedet seinare.

Styret gratulerer alle med ein fin start på 2010.

Klikk HER for å se bilder fra seminaret.

Vellykket loppemarked 17 - 18.04.2010!

Loppemarked 2010
Vårens vakraste eventyr er over. Det heiter Loppemarked, Marienlyst skoles loppemarked.

Det gjekk av stabelen lørdag 17. og søndag 18. april. Vi er svært godt fornøgde med resultatet. Det kom nesten 270 000 kr inn i kassa til korpset. Rundt 40 000 over fjorårets resultat. Gratulere til alle. Stor innsats av komiteen og alle som var involvert .

Loppemarkedet var svært godt planlagt og organisert så resultatet var fortent. I tillegg hadde vi massevis av fine produkt som publikum kunne kjøpe. I år som i fjor var det boksalet som ga størst inntekt, kr 50 000 i år.

Det var eit jamt og godt tilsig av folk båe dagane og det var langt mellom sure kundar. Vi kan loppemarked, og no har vi pengar til eit nytt korpsår.

Takk til alle og gratulere med resultatet!

Vel blåst - korpsseminar 23-24. oktober

Vel blåst med stor helgeaktivitet 23. og 24.oktober.

Korpset har gjennomført sitt store høstseminar. To dager med stor musikalsk aktivitet. Øving og spilling fra morgen til kveld nesten.

Det var en imponerende innsats fra korpsmedlemmene, dirigent, instruktører, foreldre og andre involverte.

Korpset var fulle av "ståpåhumør" og avsluttet det hele med en fin liten konsert, som nesten satte oss i julestemning. Vi fikk i alle fall høre litt av det vi har i vente musikalsk når det nå stunder mot jul.

Det var også fint å kunne ta i bruk den ny oppussede Aulaen. Her blir det nok mye fin musikk framover.

Takk til alle. Det må bli flere seminarer så vellykket som dette var.

Vellykket bokcafé

Lørdag 20. og søndag 21. november gikk bokcafeen av stabelen og vi solgte for nær 60 000 kroner! Etter at alle kostnader er dekket skal korpset sitte igjen med kjærkomne kroner til driften av korpset!

Folk kom, kjøpte bøker og drakk kaffe og spiste kaker. God stemning med loddsalg, boksigneringer og juleknask. Mange kjente loppemarkedtravere ga uttrykk for at de satt pris på det nye tiltaket.

Tusen takk for innsatsen til dere alle som gjorde dette mulig - en dugnadsånd og arbeidsvilje som bidro til at skolen var strøken allerede kl. 1900 på søndag!

Vi håper vi med dette har lagt grunnlaget for en ny tradisjon i korpset, men akkurat nå gleder vi oss over at jobben er gjort for denne gang og at julen står for døren!

En beste siste hilsen - eller en siste beste hilsen

i denne omgang fra

Åsulv | Mode | Tarje | Per Christian


Copyright © 2018 Marienlyst skoles musikkorps | Webredaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | Design og programmering: Ørnulf Bratlie